Koncert med Duoen Dipper - Riegels Herlev kirke d 3. januar kl 15.00

Duoen blev dannet i efteråret 2015, og spiller her deres første koncert i Danmark.

‘Kærligheds Sange uden ord’, kunne være undertitlen til denne koncert.

Celloen er det instrument som, i klang og toneomfang, minder mest om vores menneskelige stemme. Den inspirerer ofte komponister til at skrive sangbare værker som fortæller en historie uden ord. Netop når det kommer til kærlighed er der meget som måske ikke helt kan beskrives med ord, meget som måske siges tydeligere med musik.
Stykkerne i dette program har alle det tilfælles, at de på en eller anden måde er forbundet med en kærlighedshistorie. - Lykkelig, ulykkelig, hemmelig eller platonisk.Friedemann Dipper er uddannet pianist i Essen hos professor Boris Bloch og senere i Hannover. Han er aktiv som kammermusiker med både sangere, kor og instrumentalister. Derudover assisterer han til master classes og er en efterspurgt underviser for ambitiøse klaverstuderende.

Han har på det seneste specialiseret sig inden for åndedræts kundskab for musikere.

 

Ida Riegels er uddannet cellist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Hun har turneret i flere forskellige lande blandt andet Californien, Indien, Canada og Tyskland.

Blandt hendes projekter er en ‘Triatlon koncert,’ hvor hun optræder på tre forskellige instrumenter.
Hun er også grundlæggeren af musiker logen ‘Kage Koncerter’, hvor unge musikere mødes for at inspirere hinanden og udvikle deres kunst.Læs mere på www.ida-riegels.dk og www.klavierspielen-dortmund.de